1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Error code: 11001 (No such host is known.)

Discussion in 'Technical Help' started by snoopy996, May 23, 2016.

  1. snoopy996
    Offline

    snoopy996 Member

    Joined:
    May 23, 2016
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Gender:
    Male
    IGN:
    snoopy996
    I get the message 'Error code: 11001 (No such host is known.)' whenever I laucnh my game, I just installed it on a windows pc. I disabled my antivirus when installing and when trying to launch the game. How do I fix this?
     
  2. GabrielTydings
    Offline

    GabrielTydings Well-Known Member

    Joined:
    Jan 12, 2016
    Messages:
    305
    Likes Received:
    114
    Gender:
    Male
    Country Flag:
    IGN:
    Symphonic
    Level:
    160
    Guild:
    Symphonic
  3. snoopy996
    Offline

    snoopy996 Member

    Joined:
    May 23, 2016
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Gender:
    Male
    IGN:
    snoopy996
    Won't work.. Does it have anything to do with me running it on windows 10?
     
  4. GabrielTydings
    Offline

    GabrielTydings Well-Known Member

    Joined:
    Jan 12, 2016
    Messages:
    305
    Likes Received:
    114
    Gender:
    Male
    Country Flag:
    IGN:
    Symphonic
    Level:
    160
    Guild:
    Symphonic
  5. snoopy996
    Offline

    snoopy996 Member

    Joined:
    May 23, 2016
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Gender:
    Male
    IGN:
    snoopy996
    Tried the them, except reinstalling windows.. I can't really do that
    Still won't work :\
     
  6. GabrielTydings
    Offline

    GabrielTydings Well-Known Member

    Joined:
    Jan 12, 2016
    Messages:
    305
    Likes Received:
    114
    Gender:
    Male
    Country Flag:
    IGN:
    Symphonic
    Level:
    160
    Guild:
    Symphonic
    You could try the following steps:
    1. Select Internet Options
    2. Select Connections
    3. Click LAN Settings
    4. Uncheck "Use a Proxy Server for Your LAN"
     
  7. snoopy996
    Offline

    snoopy996 Member

    Joined:
    May 23, 2016
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Gender:
    Male
    IGN:
    snoopy996
    It was already unchecked :\
    Ahhhh
     
  8. GabrielTydings
    Offline

    GabrielTydings Well-Known Member

    Joined:
    Jan 12, 2016
    Messages:
    305
    Likes Received:
    114
    Gender:
    Male
    Country Flag:
    IGN:
    Symphonic
    Level:
    160
    Guild:
    Symphonic
  9. snoopy996
    Offline

    snoopy996 Member

    Joined:
    May 23, 2016
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Gender:
    Male
    IGN:
    snoopy996
    Thats for the nexon maplestory tho :( I already launch it from the game launcher.. Doesn't work :\
     
  10. GabrielTydings
    Offline

    GabrielTydings Well-Known Member

    Joined:
    Jan 12, 2016
    Messages:
    305
    Likes Received:
    114
    Gender:
    Male
    Country Flag:
    IGN:
    Symphonic
    Level:
    160
    Guild:
    Symphonic
    It is indeed, but it was a common error with MapleStory and the steps I figure might be rather the same.
    In that case, I suggest you type "error 11001 host not found" into Google, and try everything you see and haven't tried yet. If you find a solution: post it here so others will know it too!
     

Share This Page